Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policijska akcija u beogradu

U prostore RTS-a upalo 40 članova organizacije 'Dostojni Srbije'

Srbija policija
Davor Javorović/PIXSELL
25.03.2022.
u 18:13

Nisu željeli napustiti zgradu, pružali su pasivan otpor

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Srbije priveli su 40 članova organizacije "Dostojni Srbije", koji su navodno nezadovoljni radom RTS-a nasilno ušli u zgradu te medijske kuće u Takovskoj ulici u centru Beograda.

Nisu željeli napustiti zgradu, pružali su pasivan otpor. Policija ih je izvela iz zgrade. Bit će privedeni u policijsku postaju na daljnje postupanje, javlja Telegraf. Obaviješteno je i nadležno Tužiteljstvo.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Avi
Avi
18:55 25.03.2022.

Baš me briga kakvo je stanje u Srbiji ja ću opet tamo slavit novu godinu, čak ako opet napadnu Hrvatsku ja će tamo slavit novu godinu, ne mogu ja bez Cece, Brene, Nede ...

PR
prajdali100
21:04 25.03.2022.

Interesantno nitko ne upada na Tv Pink !!! Što se tamo priča i baljezga,kakvi " gosti" tamo gostuju,koja mržnja od tamo ide....to je strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije