Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog neprilagođene brzine vozač bez vozačke dozvole sletio s ceste

U prometnoj nesreći kod Škabrnje teško ozlijeđen 21-godišnjak

policija
Arhiva VL
21.01.2010.
u 09:35

Vozač je vozilom sletio s ceste, udario u zemljani usjek i više se puta prevrnuo. U zadarskoj bolnici pružena mu je liječnička pomoć, a utvrđeno je da je zadobio teške tjelesne ozljede.

ZADAR - Zadarska policija izvijestila je da je noćas sat iza ponoći na državnoj cesti D-56, između mjesta Donje Biljane i Škabrnje, u blizini podvožnjaka Paljevine, došlo do prometne nesreće u kojoj je 21-godišnjak iz Knina, upravljajući osobnim vozilom zadarskih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom.

Udario je u zemljani usjek i više se puta prevrnuo. U zadarskoj Općoj bolnici pružena mu je liječnička pomoć te je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

Ključne riječi

Komentara 1

TU
tupslav
09:54 21.01.2010.

Idem provjeriti ako mi je rodjak !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije