Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar s kombijem

U prometnoj nesreći kod Pule preminula vozačica skutera

24.10.2013.
u 16:35

Vozačica je nakon nesreće prevezena u pulsku Opću bolnicu, no nažalost podlegla je teškim ozljedama

U sudaru skutera i kombija marke Kia koji se danas oko 12.30 sati dogodio kod ulaza u Pulu iz smjera Marčane, preminula je vozačica motocikla B.D (24)

Vozačica je nakon nesreće prevezena u pulsku Opću bolnicu, no nažalost podlegla je teškim ozljedama.

Državna cesta D-66 od skretanja za Mercator do Via della Romana bila je zatvorena za promet od 12.50 do 14.30 sati, a promet se odvijao naizmjenično trakom koji vodi prema ipsilonu.

Policija poziva svjedoke - očevice prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 052/ 538 739, a informacije mogu dostaviti i putem e-maila istarska@policija.hr.

>> Sudar dva teretna vozila, sedam automobila i Hitne pomoći na A7

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije