Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autom u ogradu

U prometnoj nesreći kod Novske teško ozlijeđen vozač automobila

nesreća (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
1/7
Autori: žg/VLM, jg/VLM
24.09.2012.
u 11:08

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ogradu koja odvaja dva traka autoceste

U prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak ujutro dogodila na autocesti Bregana – Lipovac kod Novske  teško je stradao D.J. (56), vozač osobnog vozila marke Peugeot osječkih registarskih oznaka. 

Upravljajući u smjeru Zagreba automobilom je u jednom trenutku skrenuo u lijevo, udario u središnju metalnu odbojnu ogradu od koje se vozilo odbilo te zaustavilo na zaustavnoj traci. Liječnička pomoć pružena mu je u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, opasne za život.

Komentara 1

Avatar seneka
seneka
12:39 24.09.2012.

Kad jure ko sveti Ilija. Vidio sam vatrogasce i hitnu gdje jure prema autoputu. Samo da nema mrtvih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije