Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

U prometnoj nesreći u Kaštel Lukšiću poginuo pješak

pješak policija (1)
Jurica Galoić/Pixsell
07.12.2011.
u 08:36

Vozač osobnog automobila udario je za sada nepoznatog pješaka koji je preminuo

Teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba dogodila se rano jutros, oko 6.20 sati, u Kaštel Lukšiću.

Kako su priopćili iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u Kaštel Lukšiću vozač osobnog automobila udario je u za sada nepoznatog pješaka koji je preminuo.

Više detalja o samoj nesreći znat će se nakon završetka očevida.

Komentara 4

DU
Deleted user
09:47 07.12.2011.

Tamo je prometna kultura grozna. Nitko vam neće stat da pređete pješački.

ST
sttipe
11:31 07.12.2011.

jel to bilo na onoj streljani od magistrale??pa kako se to moglo dogodit,kad je ta cesta od 2008 godine uredjena poluautocesta,i to od trogira do omiša,punih 50 km,kako je hdz bija obećava??koliko su ono napravili??4 kilometra,su napravili u 10 godina..ta 4 kilometra su bili zaorali i držali 3 godine,ledinu,i onda u pola godine napravili ta 4 kilometra..sad su raskopali još 4 ali ih ne završavaju..izbori više nisu bitni..plaćaju se radnici,a cesta se ne radi..samo nešto sitno čeprka za fintu..

LE
leo1212
11:39 07.12.2011.

malo ispred ulaza na inu,izbrisali su mi komentar al nema veze,ondje su dvi pune i pjesackog nema ni blizu,kolega purger zato zadrzi komentare za sebe kad nemas pojma o cemu se radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije