Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Pijan u Dodgeu udario u kiosk, odletio preko stuba i ubio prijatelje

prometna, pokupsko (1)
Foto: Martina Popovčić/PIXSELL
1/14
15.01.2011.
u 08:54

U Dodge Neonu nalazila su se petorica putnika, vozaču je izmjereno 0.64 promila, a o silini udarca svjedoči i nagnuti stup visok 3 metra

Dvojica mladića, 23-godišnjak i 22-godišnjak, poginula su u teškoj prometnoj nesreći u noći u subotu u 3.20 sati u Pokupskom, još dvojica su teško ozlijeđena, a kakve je ozljede zadobio vozač još nije poznato. Mladići su slavili 19. rođendan brata poginulog, koji se također s njima nalazio u automobilu.

Do nesreće je došlo kada je automobil Dodge Neon, sletio s ceste zbog još nepoznatih razloga te se zabio u stup spomenika koji se nalazio na uzvisini pokraj ceste. Poginuli su se vozili na stražnjem sjedalu.

Vozač (19), prema prvim rezultatima alkotesta, imao je 0.64 promila alkohola u krvi. Međutim, još se čekaju i nalazi urina te krvi koji bi trebali potvrditi ili opovrgnuti tu brojku. Uzroci slijetanja s ceste još su nepoznati, ali uz to što je nesreći kumovao alkohol, za pretpostaviti je, sudeći prema tragovima s mjesta nesreće da je uzrok i prevelika brzina.

Naime, automobil je, nakon što je skrenuo s ceste, okrznuo kiosk te je preletio čak 11 stuba visokih oko metar i pol! Dodge Neona je u naletu ‘zaustavio’ spomenik od četiri stupa koji su mu se našli na putu.

O silini udarca svjedoči i masivni betonski stup visok više od tri metra, koji se u sudaru nagnuo, te razasuti komadi automobila, koji su se sljedećeg jutra nalazili svuda uokolo.

Suvozač (24) i treći mladić (19) sa stražnjeg sjedala, u nesreći su zadobili teške ozljede. Njima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Sisku. Vozača su prebacili u KBC Zagreb, a kvalifikacija njegovih ozljeda još se čeka.  Mještani su u šoku i nevjerici obilazili mjesto stravične nesreće, u kojoj su tragično stradali njihovi sumještani.

Komentara 65

YG
yggy27
21:29 15.01.2011.

ono što je netko napisao \"sin vlasnika....\" sve govori,što se mene žalosno za reći ali najveća tiče šteta spomenika.

BA
BandaZG
21:51 15.01.2011.

@gilera Jedini idiot ovdje si ti i taj vozač-ubojica. Ovo se ne može svakome dogoditi jer većina ne vozi pijana preko 200 na sat.

IS
istima
20:40 15.01.2011.

Što dalje...... to gore. Mladost nam tek započete živote ostavlja na hladnom asfaltu... Gdje griješimo ?????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije