Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

U presađivanju organa prvaci smo svijeta jer u tome nema političkih interesa i financijskih restrikcija

Partizani, ustaše, udbaši, crveni, zeleni i vragovi svih boja i dezena ispod kože su isti. Njihovi organi spašavaju živote. Ideologija u tome slabo pomaže.

Komentari 2

DO
doktor1
11:50 28.05.2015.

Broj presađivanja nema nikakve veze s uspješnosti. Naši majstori navode samo presadili smo toliko i toliko a nikad ne možeš negdje pročitat koliko je npr 5godišnje preživljenje, komplikacije i sl. Samo za informaciju presađivanje jetre košta 65 000EUR a još toliko ukupna terapija u prvoj godini nakon preživljenja ako je sve bez nekih većih komplikacija. Vidio sam tranplatacije u HRV i vani, U HRV ima daleko više komplikacija i veliki broj retransplantacija.

VL
LA
larala
10:53 28.05.2015.

ne, jok

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.