Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gasili i kanaderi

U požaru na Pašmanu vatra došla nadomak kuća, gasili i kanaderi

Kanader
H. Jelavić
12.06.2010.
u 14:40

U pomoć u gašenju požara vatrogascima s Pašmana, Biograda i Zadra su poslana su i dva kanadera, a požar je loklaiziran oko 15 sati.

ZADAR - Oko 13 sati u uvali Soline na otoku Pašmanu buknuo je požar koji je zahvatio borovu šumu i nisko raslinje. Iz zadarske javne vatrogasne postrojbe su nam rekli da je opožarena površina od desetak hektara i da je vatra došla nadomak nekoliko kuća u uvali Soline .

U pomoć u gašenju požara vatrogascima s Pašmana i iz Biograda i Zadra su poslana i dva kanadera. Požar je lokaliziran oko 15 sati, a vatrogasci najavljuju dežurstva.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar arcanius
arcanius
15:38 12.06.2010.

kaj je opet sezona košnje raslinja u maslinicima?.... ili će opet početi bajke o opušku i glupom turisti?.... koliko puta sam samo pokušao na ribičiji zapaliti opuškom vatru da me komarci ne pojedu.... ni jednom nisam uspio!.... a sve suha trava i šiblje..... možda da je dalmatinac dao svoj opušak?.... hm.... o.0

RK
rkrpanic
17:20 12.06.2010.

rano je počelo a nema ni bure da pomogne

OB
-obrisani-
18:33 12.06.2010.

------------------------PRERANO POCELO a svi turisti nisu dosli!!!!!! Kad dodju oni koji vole da puse,onda i BURA mora da zapuse!!!! Iskustvo iz proslih godina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije