Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobno paljenje peći
Povratak na članak

Majka (25) i djeca od 4 i 7 godina teško ozlijeđeni u požaru. "Čuli smo da Tatjana vrišti i dotrčali pred kuću"

"Čistila je peć pa ju je valjda pokušavala upaliti, ne znamo detalje, samo smo gledali kako da djeci pomognemo", pričaju susjedi i očevici

Komentari 6

Avatar delminium
delminium
10:55 13.11.2016.

Na žalost i tragedije su dio zivota, vjerujem da ovo nece biti tragedija vec ce zavrsiti sretno. Previse se dogadja u Slavoniji pozara, nema godine bez smrtnih slucajeva trovanja co2 ili ovako. Valjda ce opet nekad Slavonija biti bogata i kroz urednije odrzavanje i kvalitetnije instalacije ovakve stvari otici u zaborav.

VL
TH
than
22:19 13.11.2016.

Zapaljiva tekucina pri potpali vatre ?!?!?!?! Tekucina ?!?!?!? Vjerojatno benzin ili nesto slicno i uslijed isparavanja doslo do kurslusa. Samo da djecica prezive i ostanu sa sto manje oziljaka i trauma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.