Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u trgovačkom centru

U požaru u Kataru stradalo 19 osoba među kojima je 13 djece

požar
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/8
28.05.2012.
u 20:45

Dužnosnici katarske vlade novinare izvjestili da su svi stradali bili stranci, a iz Madrida je potvrđeno kako je među stradalom djecom četvero bilo iz Španjolske.

Najmanje devetnaest osoba, od kojih je trinaestoro djece nastradalo je u požaru koji se dogodio u trgovačkom centru Villagio Mall u Dohi u Kataru, izvjestio je Reuters. U požaru je ozlijeđeno i sedamnaest ljudi od kojih je četvero djece.

Dužnosnici katarske vlade novinare izvjestili da su svi stradali bili stranci, a iz Madrida je potvrđeno kako je među stradalom djecom četvero bilo iz Španjolske. Katarski ministar unutarnjih poslova kazao je kako još uvijek nije poznato kako je došlo do požara te je dodao da je istraga u tijeku. U požaru su stradala četiri nastavnika i dva zaštitara.

Ključne riječi

Komentara 3

IR
irani
08:53 29.05.2012.

Posljednje sto sam cuo je kako izgleda nije radio protupozarni alarm u tom dijelu trgovackog i kako \"Sprinkler\" sistem nije reagirao, sto je najvjerojatnije povezano jedno s drugim.

RE
@rea
16:32 29.05.2012.

Koja tragedija, jadna djeca.

RE
@rea
16:46 29.05.2012.

PS. kažu da je vatra izbila u vrtichu. Medju nastradalom djecom, novozelandske trojke. Zamisli tragedije za roditelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije