Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA
Povratak na članak

U poplavama u Srbiji poginula žena, srušena dva mosta

Žena je stradala u Tekiji, na istoku zemlje

Komentari 5

TH
thekurcula
09:11 16.09.2014.

Čitajući komentare po hrvatskim medijima stanje u Hrvatskoj zaista je jadno! Opšte rasulo! Niko nikome ništa ne veruje i svi ste protiv svih! Možda je najbolje da se predate (iako ja ne bih znao kome jer vas niko neće!).

VL
OB
Objektivno...
08:51 16.09.2014.

Da zovemo 060 9011. Ljetos smo zvali za Istočnu Slavoniju (Gunju, rajevo selo...itd) a pomoć otišla uzvodno u Dvor na Uni i Hrvatsku Kostajnicu. Ajd, Srbija je nizvodno od rupe u nasipu pa mi to ima čak i nekako više logike nego da Sava krene uzvodno

VL
Avatar Jalnuški
Jalnuški
00:05 16.09.2014.

A kako je u Hrvatskoj?

VL
SA
samoborka
23:59 15.09.2014.

Nego, ovaj, kad cete nam opet prezentirati neki broj tlf za humanitarno skupljanje novca za pomoc ljudima NA POPLAVLJENIM PODRUCJIMA U HRVATSKOJ, a onda taj novac podijelititi vasem voljenom REGIONU??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.