Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukšić SDP-ovcima:
Povratak na članak

'U Planu 21 rekli ste da neće biti plaće od koje se plače, no od njih se danas rida'

Ni jednu reformu niste proveli, a ovo su vatrogasne mjere koje neće dati puno efekta, poručio je labirust tijekom današnje rasprave u Saboru o izmjenama Poreza na dohodak

Komentari 9

TE
terrakon
13:58 20.11.2014.

Naša Vlada, sve sami stručnjaci! Propali poduzetnik Jakovina, obnaša poziciju ministra poljodjelstva? Njemu je bitniji aflatoksin, nego tisuće zatvorenih farmi krava! Jedan Maras, koji o ekonomiji zna samo nešto iz knjiga, a u životu nije ispisao virman ili napravio ii u djelo proveo konkretni poslovni projekt, obnaša poziciju ministra gospodarstva? Njemu je bitnije uhljebljivanje u HGK! Kakva je to poruka iz Banskih dvora, kad na čelo Imunološkog zavoda dolazi HNS-ovac, koji korespondira s privatnikom iz Rijeke, sa svrhom namještanja zavoda u stečaj i preuzimanja od strane podobnog igrača? Samo za plaće u 2013. iz proračuna izdvojili 1,1 milijardu kn VIŠE nego su planirali u istom? 70 000 novih uhljeba, a znamo da je i prethodni broj morao biti reduciran! Kao privatni poduzetnik, ukoliko nesavjesno vodiš VLASTITO poduzećem možeš biti kazneno procesuiran, a ukoliko nesavjesno vodiš državu, onda se pozivaš na izborni legitimitet?! (nevezano na političku opciju na vlasti) Pa to bi uništili i Njemačku, a i Norvešku (i njihove silne milijarde od izvoza nafte), a ne srpskom agresijom poharanu Hrvatsku!

VL
SE
sestrićna
14:26 20.11.2014.

ne da nema plaća od kojih se plače,,plaća uopće nema.. osim za uhljebe iz partije..

VL
MO
mojazemlja
15:57 20.11.2014.

Plan 21.Velika obmana.Velika sramota.

VL
Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
14:58 20.11.2014.

Čudi me kako SDP nije rekao da je za sve kriv HDZ - to je vjerovatno najčešća rečenica koju smo mogli čuti od predstavnika sadašnje vlasti u Hrvata. Nisam ekonomiju studirala, ali bez potrošnje nema ni ekonomskog oporavka, novac se mora okretati, no problem je što mi nemamo što okretati. Ono malo Hrvata što novce i ima još uvijek štedi za "crne" dane iako ne znam da crnje može biti, a ostali ni nemaju novaca jer nema posla, ali doslovno ništa ne proizvode, ništa ne rade, nemaju ideje, nemaju projekte, ali sigurna sam kako je i za to kriv HDZ. S obzirom na njihovu nesposobnost pitam se kako uopće dišemo?

VL
MA
malimiš00
15:04 20.11.2014.

Plan 21 je najsmiješniji vic ikada ispričan!

VL
DU
Deleted user
16:07 20.11.2014.

A fotka vam je bas prava: jedan veliki mesetar i prevarant (Linic), jedna prevarantica i mala mesetarka (Zarka Sekulic) i jedan nadasve cijenjeni genijalac (Kajin)! Ha, ha, ha, ha,ha, drustvo za bogove!!!

VL
PI
pixiee
15:06 20.11.2014.

puno je toga rečeno u izmišljenom planu 21, dobro su nas izigrali

VL
AN
aniva
14:52 20.11.2014.

Naravno veće plaće za sve. Bravo....za one s manjim plaćama 20, 00Kn, a za one s većim plaćama 200,00kn, a za vladu i sab. zastupnike....izračunajte. Ali zato će za one kojima je plaća porasla 20,00 Kn poskupiti vrtići , prijevoz itd. Za one s velikim plaćama nema veze, a za sirotinju....Pitajte Nadu Čavlović Smiljanac. toliko o mini poreznoj reformi to je obična laž i farsa....Osim toga ljudi u privatnom sektoru imaju dogovorene neto plaće. Tako da će za većinu njih u privatnom sektoru značiti manje bruto plaće, a to znači i manje uplate u državni proračun. Ali nema veze. Drži vodu dok majstri odu

VL
KN
knezevic3d
15:53 20.11.2014.

20god.krali prijasnja vlast sad nam nemoze pomoč ni chack norris

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.