Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvanredno stanje klime
Povratak na članak

Kaos u Parizu: Sukobili se prosvjednici i policija

Nekoliko desetaka maskiranih prosvjednika odjevenih u crno bacali su staklene boce na policiju koja je bila raspoređena u velikom broju. Prosvjednici su na njih bacili i ogradu pa su ovi uzvratili suzavcem.

Komentari 5

Avatar Baroudeur
Baroudeur
21:49 29.11.2015.

Nekoliko desetak...pa "Kaos u Parizu". Ipak nije potrebno da navinari bacaju ulje na vatru!

VL
US
Ustajaustasesvi
18:01 29.11.2015.

ovo nije nista, sta tek predstoji sada kada ni u zapadu ni u rusiju nema podrske istini, bice i rata izmedju njih samih

VL
CI
cicibela
20:44 29.11.2015.

Proglašavanje izvanrednog stanja, zabrana okupljanja i izražavanja (već su im i društvene mreže počeli ukidati), sijanje straha ... Tako su i nacisti sami zapalili Reichstag, a dan nakon toga potpisana je Odredba za zaštitu naroda i države kojom su ukinuta osnovna građanska prava. Dakle, već viđeni scenarij za uvođenje strahovlade.

VL
Avatar superhik74
superhik74
01:29 30.11.2015.

Kompletna EU je jedan veliki kaos, nastao zbog sluganstva bankarskoj mafiji, najvecim kriminalcima na kugli zemaljskoj koji su zasticeni kao u nas Licki medvjedi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.