Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U padu zrakoplova u Ruandi jedan mrtav

avion
Foto: Reuters
1/5
13.11.2009.
u 07:24

Zbog nesreće je zračna luka bila zatvorena satima, a osim pilota, koji je lakše ozlijeđen, kopilota su vatrogasci morali izvlačiti iz kabine u kojoj je ostao zarobljen.

Zrakoplov aviokompanije Rwandair se samo dvije minute nakon polijetanja iz međunarodne zračne luke Kigali srušio na VIP salon zgrade na pisti. Za sada neimenovani državljanin Ruande poginuo je na putu do bolnice.

U zrakoplovu, koji je trebao letjeti za Ugandu, nalazilo se 15 putnika.

Zbog nesreće je zračna luka bila zatvorena satima, a osim pilota, koji je lakše ozlijeđen, kopilota su vatrogasci morali izvlačiti iz kabine u kojoj je ostao zarobljen.

Iz zrakoplovne kompanije izvijestili su kako je zrakoplov netom nakon polijetanja imao tehničkih problema i zatražio hitno slijetanje.
- Kvar je vezan za motor, ali još uvijek istražujemo točan uzrok nesreće - izvijestili su.

Nakon zrakoplovne nesreće, dogodila se jedna bizarna. Naime, kola hitne pomoći, koja su ozlijeđene vozila u bolnicu, sudarila su se s dva motocikla i pregazila nekoliko pješaka, a jedan od pješaka je preminuo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
13:01 13.11.2009.

Po čemu je to vijest zanimljiva nama u Hrvatskoj???!!! Novinari uporno objavljuju sve moguće vijesti o nesrećama s drugog kraja svijeta kao da je to nešto bez čega se ne može. Zašto??? Filanjem novina i TV-a tragedijama, smrtima, ubojstvima ii nasiljem samo se stvara osjećaj straha i nezadovoljstva kod publike. Čemu to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije