Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zrakoplovna nesreća

U padu putničkog zrakoplova na istoku Rusije 10 poginulih

avionska nesreća (1)
Reuters/Pixsell
12.09.2012.
u 07:44

Prema dostupnim informacijama među putnicima je bilo i dvoje djece, trinaestogodišnji dječak koji je u komi te četverogodišnja djevojčica čije je stanje zasad nepoznato

Desetak ljudi poginulo je u padu putničkog zrakoplova An-28 na ruskom poluotoku Kamčatki, piše rt.com.

Prema dostupnim informacijama među putnicima je bilo i dvoje djece, trinaestogodišnji dječak koji je u komi te četverogodišnja djevojčica čije je stanje zasad nepoznato

Spasilačke ekipe koje su helikopterom upućene na mjesto nesreće zbog nepristupačnosti terena još nisu uspjele evakuirati preživjele koji su u kritičnom stanju. U zrakoplovu je bilo najmanje dvanaest putnika i dva člana posade.

Uzrok nesreće bit će poznat nakon završetka istrage koja je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:17 12.09.2012.

Uzrok nesreće bit će poznat nakon završetka istrage koja je u tijeku. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ma zna se uzrok nesrece i prije bilo kakve istrage. Kod Rusa, istarga se radi... da bi se uzrok samo ~ potvrdio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije