Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna se uzrok pada

U padu NATO-ova helikoptera u Afganistanu poginulo šest vojnika

'helikopter'
''
20.01.2012.
u 08:35

Helikopter je pao na jugu zemlje, a u vrijeme nesreće nije bilo pobunjenika u tom dijelu zemlje

Šest NATO-ovih vojnika poginulo je jučer u padu helikoptera u Afganistanu, najgoroj nesreći od prošlog kolovoza kada je u padu helikoptera poginulo 30 vojnika.

Prema službenim informacijama helikopter je pao na jugu zemlje, a u vrijeme nesreće nije bilo pobunjenika u tom dijelu zemlje. Još uvijek se istražuje što je uzrokovalo nesreću. NATO odbija objavljivati bilo kakve dodatne informacije, javlja BBC, dok obitelji poginulih ne budu obaviještene o stradanjima.

Jučer je u Afganistanu stradalo i sedam civila u samoubilačkom napadu u zračnoj luci južno od Kandahara kojom se koriste međunarodne snage. Napadač je aktivirao bombu u blizini samog ulaza u zračnu luku, a među poginulima je i dvoje djece.

Talibani su preuzeli odgovornost za samoubilački napad.

 

Komentara 28

Avatar abcd
abcd
09:36 20.01.2012.

opet zbog kvara? mora da je otisao ili cincilator ili spelvrcna

WA
wahr
09:55 20.01.2012.

Ratovati za interese Amerike se ne isplati.

OD
oltar domovine
10:53 20.01.2012.

ps:a necemo bogami kupovati te americke helikoptere hehe do kad budu lagati ostatak svijeta i pordice poginulih !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije