Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer Plenković:
Povratak na članak

U obzir dolaze svi modeli otkupa Ine koji ne povećavaju javni dug pa i državni holding

Jedan je od modela državni holding koji bi činili Ina, HEP, Plinacro i Janaf, a dionice od MOL-a otkupile bi se njegovim kreditnim zaduženjem

Komentari 2

Avatar cluesblues
cluesblues
23:18 24.02.2017.

...u obzir dolaze sve opcije koje ne povecavaju javni dug, pa i holding od kojeg bi se dionice odkupile njegovim kreditnim zaduzenjem?!? ...pa ko tu koga?!?....

VL
MI
miso
00:16 25.02.2017.

"U obzir dolaze svi modeli otkupa Ine koji ne povećavaju javni dug pa i državni holding". ... Jasno je - u obzir dolazi samo poklon svih dionica od strane MOL-a i još njihova uplata u gotovini na račune odgovornih, da se konačno oslobode Hrvata, Hrvatske i njene vlade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.