Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritika Biljane Borzan:
Povratak na članak

'U novoj Europskoj komisiji o lijekovima i medicinski uređajima odlučuje industrija, a ne liječnici'

Smeta me kada se milijarde eura troše na spašavanje banaka, a kada je lijek u pitanju, svi su zabrinuti za troškove, rekla je Borzan

Komentari 5

OL
olujistan
00:47 19.09.2014.

Hvala Biljani na pravoj reakciji. Nažalost, ona će tek kasnije shvatiti da je EU, a posebno njena Komsija zmijsko leglo, kojem nije zadatak brinuti se o dobrobitu EU stanovnika, nego kriptički promocija zionističkog novog svjetskog ropstva.

VL
DJ
djurex
13:33 17.09.2014.

Zar ima nesto u toj EU da glavna misao vodilja nije veci profit uz manje troskove? A najlakse je da smo svi iste visine i unisex jer manji su troskovi..i krastavci im ne smiju biti krivi nego pravi..naravno samo zato da vise stane u gajbu jer je transport najeftiniji tako..

VL
KO
kojesta
10:10 18.09.2014.

bravo biljana, da je bar vise takvih kriticara u briselu, svim eu-gradjanima je odavno jasno da je to udruga industrije i banaka a ne gradjana za tzv. napredak i dobrobit. zato i jesu od tih odluka u buduce iskljucene vladee odn. parlamenti a poostrene kazne u slucaju neposluha. koga briga za nase zivote. a i kriticara je sve manje....

VL
MX
MXLCLGTG
19:47 20.09.2014.

Dobro jutro otkrila toplu vodu pa industrija drzi medicinu u saci od pamtivjeka a ova SDPovka tek skuzila hihihi

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
23:06 19.09.2014.

...pa nije to izrekla u briselu... nego tu... za ovaj članak...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.