Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala draga pilićarka

U Njemačkoj uhitili Karlovčanku zbog ubojstva bračnog para

policija, polizei
Arhivska fotografija
16.10.2012.
u 19:09

Dragica Vidnjević tereti se za ubojstvo bračnog para, tada 40-godišnje Evice Šepac i 43-godišnjeg Josipa Šepca u Knez Gorici 1. siječnja 1994. godine.

Dragica Vidnjević, mnogim Karlovčanima znana kao "Draga Pilićarka", uhićena je u Frankfurtu, doznaje Radio Mrežnica. Uhićena je na temelju međunarodne potrage koju je za njom raspisao karlovački Županijski sud. Taj je sud protiv nje podnio optužnicu kojom se tereti za ubojstvo bračnog para, tada 40-godišnje Evice Šepac i 43-godišnjeg Josipa Šepca u Knez Gorici 1. siječnja 1994. godine, prenosi portal.

– Još sam u šoku, pokušajte me razumjeti, vrate se sva ta sjećanja, ali drago mi je da će odgovarati – rekla je kći ubijenog bračnog para Ana za Radio Mrežnicu.

Dragica Vidnjević trenutačno je u postupku ekstradikcije, odnosno izručenja Hrvatskoj. 

Vidnjević je nekoć radila na karlovačkoj tržnici i prodavala piliće, zbog čega je i dobila nadimak "Draga Pilićarka". Iz vremena rata devedesetih mnogi su je doživljavali kao "strah i trepet" karlovačkog kraja, osobito Sajevca i Turnja, prenosi Radio Mrežnica.

>>'Najbolje ga je napiti i baciti u Dravu da se utopi'

Komentara 2

Avatar puky
puky
20:12 16.10.2012.

"U Njemačkoj uhićena 'Draga Pilićarka'" ... "pilićarka ?!?! ... srodna duša kukurikavcima, ovima crvenima što nas upropaštavaju ... pa i je - i kukurikavci (jugo komunisti) su se borili za Kugoslaviju rame uz rame sa pobunjenim srbo-četnicima ... strava ...

ST
steve
21:41 16.10.2012.

Kome je ona bila strah i trepet. Na cijoj je strani ona bila. Kome je ona uljevala strah, zasto je to ona ucinila ? Ovaj pisac teksta pise kao da svi znamo vec o njoj. Neprofesionalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije