Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
županjska posavina

Bez vozačke skrivio nesreću u kojoj je poginula djevojka (16)

\'policija_Arhiva VL_Crn_1111\'
Arhiva VL
16.03.2012.
u 07:38

Mladić (24) iz Strošinaca upravljao je Citroenom Saxo s jednim promilom alkohola u krvi

Krivac za sinoćnju nesreću u Strošincima je 24-godišnjak iz Strošinaca koji je upravljao Citroenom Saxo s jednim promilom alkohola u krvi i u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, pokazao je očevid. Vozač nije poštovao prometnicu s pravom prvenstva te je oduzeo prednost BMW-u županjskih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnjak iz Strošinaca.

U sudaru su oba vozila sletjela u odvodne kanale uz cestu. Tijekom slijetanja, iz Citroena je ispala 16-godišnja djevojka iz Strošinaca koja je preminula na mjestu događaja, dok su 24-godišnji vozač i 19-godišnji putnik u vozilu, također iz Strošinaca, teško ozlijeđeni, no izvan životne opasnosti. Lakše su ozlijeđeni 17-godišnja Strošičanka koja se također nalazila u autu i pedesetjednogodišnji Strošinčanin. Vozač Citroena kazneno je prijavljen zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće i izigravanja zabrane iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

Komentara 9

GN
Gnjavator
10:43 16.03.2012.

Da se umjesto vozačke privremeno oduzima vozilo kada se vozi pijan bilo bi puno manje i pijanih za volanom ali i nesreća...

SL
Stara Loza1
11:15 16.03.2012.

Gospodo! Dali je netko razmislio i o tome kako bi bilo da se u slucaju koji je opisan vozacka oduzme dozivotno a smrt mlade djevojke tretira kao ubojstvo?

JO
jožek2
08:49 16.03.2012.

Sa jedne strane je to za osuditi,alkohol, pa čak upravljanje bez vozačke dozvole, a sa druge strane jrdan mladi život je ugašen ,koji još nije pravo ni živio,-strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije