Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na teretnom brodu

U napadu na brodu u Bangladešu ozlijeđen hrvatski pomorac

teretni brod
AFP/ PIXSELL
21.01.2012.
u 10:34

30-godišnji hrvatski državljanin M.Š. ozlijeđen je u pljački tijekom uključivanja uzbune i povlačenja dežurnih u nadgrađe broda prilikom čega je jedan od pljačkaša bacio nož koji je pogodio pomorca

Drugi službenik teretnog broda Hana u vlasništvu Lošinjske plovidbe, 30-godišnji hrvatski državljanin M.Š. ozlijeđen je u pljački tijekom uključivanja uzbune i povlačenja dežurnih u nadgrađe broda prilikom čega je jedan od pljačkaša bacio nož koji je pogodio pomorca, izvjestili su iz Lošinjske plovidbe.

Pljačkaši su nakon toga pobjegli, a slučaj je odmah prijavljen vlastima Bangladeša, koje su pokrenule istragu. Ostali pomorci su dobro, a brod nastavlja svoje aktivnosti prema redovnom planu.

M.Š. je hospitaliziran u Medicinskom Centru Chittagong te je izvan životne opasnosti.

 

Ključne riječi

Komentara 5

IM
immortella
11:37 21.01.2012.

naši bedaki uvijek život daju za spašavanje tuđeg vlasništva! samo da bi se dokazali pred drugima.

MO
mojzagi
15:32 21.01.2012.

Ja sam da svi ti brodovi smiju biti naoruzani , i kad im ta gamad dojde pljackati pucaj po njima i po njihovim brodicima kojim dojdu. Pa cemu to vodi treba uvesti pomorske patrole barem u tim djelovima mora gdjeje se taj \"otpad\" krece.

FE
Felicijen
17:00 21.01.2012.

Ako su se u avionima mogli voziti naoružani zaštitari ili slični agenti koji su sprečavali otmice aviona ili barem odvraćali ideju o tome, zašto i brodari ne bi mogli plaćati nekakvu naoružanu zaštitinu posadu barem za taj dio plovidbe ? Pa valjda je to jeftinije od plaćanja otkupnine za otete brodove? Ne može se očekivati da mornari za istu plaću budu i vojnici koji će čuvati brodove i teret !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije