Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgori napad

U napadu Boko Harama ubijena 32 vojnika

Boko Haram
Foto: www.nationofchange.org
1/5
04.06.2016.
u 21:49

To je najgori napad te vrste u Nigeru od travnja 2015. kada je ubijeno najmanje 74 ljudi, uključujući 28 civila, na otoku Karamga na jezeru Čad.

Trideset vojnika iz Nigera i dvojica iz Nigerije poginuli su u napadu "stotina militanata" Boko Harama u jugoistočnom gradu Bossu, u blizini granice s Nigerijom, objavilo je nigersko ministarstvo obrane.

To je najgori napad te vrste u Nigeru od travnja 2015. kada je ubijeno najmanje 74 ljudi, uključujući 28 civila, na otoku Karamga na jezeru Čad.

Ministarstvo je istaknulo da je situacija u Bossu sada pod kontrolom te da je u tijeku čišćenje. Grad Bosso nalazi se u regiji Diffi, u kojoj se bježeći pred Boko Haramom sklonilo mnogo izbjeglica i proganika.

>>Nigerijska vojska oslobodila 829 talaca Boko Harama

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
23:35 04.06.2016.

Koliko su ono nedavno Ameri sa Dronerom dernuli Boko-aca 130 od šuba prije 2 mj. ako se ne varam ! Izgleda nisu sve !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije