Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala Subotica

U naletu putničkog vlaka poginuo 50-godišnji vozač automobila

nalet vlaka, Zabok (1)
Matija Topolovec/PIXSELL
23.02.2013.
u 05:53

Nesreća se dogodila na državnoj cesti koja prolazi kroz središte naselja, na pružnom prijelazu zaštićenom polubranicima

U naletu putničkog vlaka na osobni automobil danas u 4.52 sati u Maloj Subotici u Međimurskoj županiji poginuo je vozač A.P. (50) iz Gardinovca.

Nesreća se dogodila na državnoj cesti koja prolazi kroz samo središte naselja, na pružnom prijelazu zaštićenom polubranicima. Vozač se iz zasad nepoznatih razloga automobilom provlačio između spuštenih polubranika. U vozilo je udario vlak koji prometuje na relaciji Čakovec - Kotoriba. U automobilu je bila i vozačeva 46-godišnja supruga koja je lakše ozlijeđena.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lukarak
07:51 23.02.2013.

Vozac vlaka ne postoji, to su strojovodje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije