Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crno raskrižje
Povratak na članak

U naletu autobusa u Slavonskom Brodu smrtno stradao biciklist

Je li uzrok nepažnja vozača ili bicikliste ili je svemu pogodovalo kišovito vrijeme i sklisko tlo, utvrdit će istraga

Komentari 2

DU
Deleted user
15:44 25.05.2015.

Pokoj mu duši i sućut obitelji..... ali i velika kritika hrvatskoj policiji i službama vezanim uz promet... zbog čega kažnjavate bicikliste kad voze širokim pločnicima ( i ovdje je pločnik metar dalje)?... tjerate ljude u smrt, na kolnik među vozila... ne govorim to zbog sebe nego zbog dvoje- troje starijih ljudi koji su opomenuti ( prvo opomena, sljedeći put platiš i ono kad si opomenut)... bezobrazno i nemoralno... ako želimo biti europa na 2 kotača onda napravimo i uvjete.... gledajte malo više pošte i banke, a ne jadne starce... kad se budem htio riješiti bake, poslat ću je biciklom u dućan... ili će završiti u zatvoru, ili na groblju.. u dućanu sigurno neće...

VL
ZA
zambezi
16:02 25.05.2015.

Bravo Jozo! Tako je npr.u Maksimirskoj od Bukovacke prema Dubravi. Nogostup dva metra sa svake strane ceste,tu i tamo pokoji pjesak,a oni tjeraju ljude na cestu! Pa daj radije cu se sam ubit. A umjesto da bar na jednoj strani istcrtaju staze za bicikliste. Al nekom je u interesu da se ide tramvajem il autom u grad. Ekologija? To je samo za sastanke sa eu celnicima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.