Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potukli se u kafiću

U masovnoj tučnjavi deblji kraj izvukao policajac u civilu

Tuča
Dino Tijardović/24sata
20.12.2010.
u 10:33

Pet muškaraca u dobi od 17, 24, 28 i 48 godina prvo se verbalno, a potom i fizički sukobilo u nedjelju oko jedan sat ujutro u ugostiteljskom objektu u Novakima Lipničkim na području općine Ribnik.

Pet muškaraca u dobi od 17, 24, 28 i 48 godina prvo se verbalno, a potom i fizički sukobilo u nedjelju oko jedan sat ujutro u ugostiteljskom objektu u Novakima Lipničkim na području općine Ribnik. Četvorica su iz Ozlja, a jedan iz Netretića. U sukobu je ozlijeđen i policajac u civilu, koji je pokušao spriječiti tučnjavu, a 28-godišnjak iz Ozlja nanio je teške ozljede maloljetniku iz Ozlja. Lakše su ozlijeđeni su 28-godišnjak iz Netretića i 24-godišnjak iz Ozlja.

Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava protiv 28-godišnjaka iz Ozlja, a optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Karlovcu protiv 48-godišnjaka iz Ozlja, 28-godišnjaka iz Netretića i 24-godišnjaka iz Ozlja.

– Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u ugostiteljskom objektu bio i policijski službenik Policijske uprave karlovačke, koji je bio izvan službe i koji je pokušao spriječiti narušavanje javnog reda i mira. Njega je tada lakše ozlijedio 24-godišnjak iz Ozlja . Protiv 24-godišnjaka iz Ozlja zbog sprečavanja službene osobe u vršenju službenih dužnosti Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će podnesena kaznena prijava – priopćila je policija.

Komentara 1

VA
valentze
18:40 20.12.2010.

nista mi nije jasno.. 24godisnjak iz ozlja pa onda 28godisnjak iz ozlja pa opet 28godisnji iz neretica a o 48gidisnjaku nista ne pise.. ...to mora biti neka budala od novinara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije