Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar na gliseru

U lučici u Dragama izbio požar na gliseru, Nijemac zadobio opekline

vatrogasci
Davor Puklavec/PIXSELL
08.08.2010.
u 20:41

Vatra je zahvatila gliser duljine od oko četiri metra, a požar je lokaliziran već za desetak minuta. U trenutku izbijanja požara na gliesru je bio 73-godišnji Nijemac koji je zadobio opekline.

ZADAR - Njemački državljanin (73) zadobio je opekline u požaru na gliseru koji je izbio nešto iza 20 sati u lučici u Dragama. Potvrdila je to zadarska policija iz koje su istakli da je Nijemac prevezen u zadarsku opću bolnicu.

Zadarski županijski vatrogasni centar izvjestio je da su oko 20.30 sati dobili dojavu da je u lučici u Dragama izbio požar na gliseru i kamp kućici. Dolaskom vatrogasaca s tri vozila utvrđeno je da je požar zahvatio gliser duljine od oko četiri metra, ali ne i kamp kućicu. Požar je lokaliziran već za desetak minuta.  Zadarski vatrogasci su izvjestili da je gliser bio na vezu u moru, a iz policije su nam rekli da je vatra osim glisera njemačkog vlasnika zahvatila i još jedan manji brod. 

Ključne riječi

Komentara 1

21
21Century
07:38 09.08.2010.

Svabo dobio samo opekline :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije