Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. obljetnica
Povratak na članak

U Lovasu je ubijeno 85 mještana, Hrvate su 'označavali' s bijelim trakama na rukavima

Nekoliko dana poslije okupacije skupina od 51 mještanina Lovasa prisilno je, uz prijetnje oružjem, odvedena u čišćenje minskoga polja. Natjerani su da dok se drže za ruke prehodaju kroz minsko polje

Komentari 12

BK
branko-kockica
11:59 10.10.2015.

A 80 posto zlocinaca glasuje za Milanovica. U cetnickim uporistima oko Lovasa Milanovic dobija 99 posto glasova.

VL
DD
ddh
12:16 10.10.2015.

Koliko je tih zlocinaca procesuiralo hrvatsko pravosudje? Koliko su o tim zlocinima govorili Terselicka, Puhovski i Pusic? Koliko je o tim zlocinima govorio Pupovac ili koliko su o tim zlocinima govorili Josipovic, Pusicka i Milanovic, koji stalno potenciraju nekakve zlocinee od strane Hrvata? Koliko se o tim zlocinima uci u skolama kojima vladaju komunisti? Ne o tim zlocinima se govori jednom u prijestupnoj godini. Latini i ini s Jutela (HRT) su godinama obilazili Srbe i sa Savom Strbcem strikali t.zv. "zlocine" Hrvata nad Srbima, Jutelovci dan danas vode brigu o tome, hoce li pokoji Hrvatski Branitelj biti pribijen na stup zlocina, proganjali su i Glavasa i Norca i Mrecepa do bezsvijesti. I zakaj se ne pise o tome, da su Srbi na temeljima orusene Hrvatske Katolicke Crkve u Lovasu poceli graditi njihovu bogomolju i da je tu gradnju posvecivao njihov patrijarh? Sigurno je, da se ne pise, jer bi to pisanje bilo izvan politickih interesa "velikog crvenog Führera" s Iblerovog trga koji je radi nadolazecih izbora kao fol poceo svadju s njegovim srpskim istomisljenicima i priredio igrokaz sa zatvaranjem granice.

VL
Avatar Bruno
Bruno
13:47 10.10.2015.

Gdje su sada Fred,Zoran, Bojan, Terselic,Ofr ???ljic

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:31 10.10.2015.

Neznam zasto se nas hrvate stalno podsjeca na te zlocine mi ih nismo zaboravili.Zasto se to ne rijesava? Dok nas ti ljudi koi su to napravili blate i prijete, mi sutimo i dajemo da nam kroje politiku ponovno.

VL
Avatar delminium
delminium
12:01 10.10.2015.

da, to je moja hrvatska ........ nikao da se digne na noge i shvati da sami odlučujemo kako ćemo živjeti

VL
Avatar scarfacce
scarfacce
15:47 10.10.2015.

gda. pusic dajte prokomentirajte ovaj slucaj,tko od vas je ikada spomenuo ovaj gnjusan cin cetnika i osudio ga,Sram vas bilo.

VL
Avatar fuzzy
fuzzy
17:12 10.10.2015.

Vječna slava i čast nevinim i neosvećenim žrtvama srpskog terora i fašizma. Zlotvori su još uvijek među nama, slobodno žive i šetaju Hrvatskom. Ni danas nam ne snuju ništa bolje.

VL
GI
gilesfra007
19:31 10.10.2015.

Nije tome dugo da su "domoljubni" Hrvati vezali ljudima druge vjere zute trake oko rukava. Sve se vraca. ,,,,,,,,Kad su se gradjani u Zagrebu zbog traka pobunili, Stepinac je predlozio da zidovi trake ne trebaju nositi, ali nek' plate proizvodnjuu istih. To je bio cinizam prve kvalitete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.