Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za povratak kući

U komi nakon pada s dubrovačkih zidina: Obitelj Australke (25) pokrenula humanitarnu kampanju

Foto: Go Fund Me
1/2
13.09.2023.
u 09:55

Ellin brat je početkom tjedna pokrenuo humanitarnu kampanju na platformi Go Fund Me te je naveo da će liječenje njegove sestre koštati 100.000 australskih dolara

Mlada australska policajka Ella Cutler (25) je nakon pada sa zidina u Dubrovniku pretrpjela višestruke prijelome lubanje, nekoliko udova, kralježnice i 12 rebara, piše West Australian. Australka se trenutno nalazi u induciranoj komi u dubrovačkoj Općoj bolnici. Ella je sa zidina pala zajedno s 34-godišnjim muškarcem koji je također zadobio teške ozljede. 

Oboje su prilikom pada bili u alkoholiziranom stanju. Ella nije imala putno osiguranje te je njezina osiguravajuća kuća RAC WA odbila zahtjev za naknadu štete. Zato je njezina obitelj pokrenula humanitarnu kampanju na platformi Go Fund Me da bi prikupili dovoljno sredstava za Ellin povratak kući, a uplaćeno je više od dvije tisuće donacija.

VEZANI ČLANCI:

Kampanju je početkom tjedna pokrenuo njezin brat, Joshua Cutler, te je naveo da će liječenje njegove sestre koštati 100.000 australskih dolara. Proces prebacivanja 25-godišnjakinje do Australije mogao bi iznositi više od 400.000 australskih dolara. Joshua je napisao i da će njezin oporavak trajati mjesecima te da će morati ići na nekoliko operacija.

- Možemo samo zamisliti koliko bi se bojala kad bi znala kakve je ozljede pretrpjela. Ne možemo vam opisati koliko se bojimo i koliko je važno da se vrati kući. Na svijetu nema dovoljno ljudi poput Elle, potrebna nam je - objavio je Joshua koji je svoju sestru opisao kao brižnu i nesebičnu osobu. Zahvalio je liječnicima i osoblju dubrovačke bolnice. 

VIDEO Pernar opet uletio Tomaševiću na presicu i napravio show: 'Koliko imate apartmana u svojem vlasništvu'

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
16:13 13.09.2023.

Ovo mi nije baš izgledno: "Proces prebacivanja ... do Australije mogao bi iznositi više od 400.000 australskih dolara." Previše .

RE
reborn
15:22 13.09.2023.

Možda je bolje da ostane u Hrvatskoj - tu će primiti izvrsnu medicinsku skrb, a obitelj će proći jeftinije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije