Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća
Povratak na članak

U izravnom sudaru s automobilom smrtno stradao motociklist

Ekipa hitne medicinske pomoći stigla je na mjesto događaja ali je mogla samo utvrditi smrt motocikliste

Komentari 12

GO
Goblin01
21:09 30.07.2011.

a je ga rastavio...

VL
ZO
zoki385
20:18 30.07.2011.

tom cestom sam neki dan prolazio. također motorom. tako mi je žao.

VL
ZO
zoki385
21:16 30.07.2011.

da, strašno. ta cesta je dosta pusta, a opet široka i sa puno zavoja, tako da mnogi baš tu voze jako brzo. prijeđeš 30ak kilometara i susretneš 10ak vozila. zato i je ga tako skršio. strašno.

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
06:37 31.07.2011.

Vozio je slalom 500 na sat,kad odjednom VOZILOOOOO

VL
TO
Toni50
09:31 31.07.2011.

On je vozeći neprilagođenom brzinom motocikl prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim automobilom koji je u tom trenutku naišao. Kod nas se uvjek mulja laže taji podvaljiva.. Ovdje jasno vidljivo da se taj automobil kretaoo u suprotnom smijeru kako stoji na cesti...

VL
OB
-obrisani-
10:14 31.07.2011.

jasno mi je da se od udarca auto zarotirao za 180 ali mi nije jasno da mu je motor toliko usao u traku da ga pogodi u desni kraj!znači brzina+sječenje zavoja rezultat je nedovoljno vremena za reakciju u konačnici KRAJJ VOŽNJE!e sad netko u bolnicu netko na groblje ovisi kako mu je suđeno!UČIMO IZ TUĐIH GREŠAKA!

VL
OB
-obrisani-
10:26 31.07.2011.

31.07.2011. u 09:31h Toni50 je napisao/la: On je vozeći neprilagođenom brzinom motocikl prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim automobilom koji je u tom trenutku naišao. Kod nas se uvjek mulja laže taji podvaljiva.. Ovdje jasno vidljivo da se taj automobil kretao u suprotnom smijeru kako stoji na cesti... \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Koji si ti kreten ! Zar neznaš da vozila prilikom sudara ne ostaju u istom pravcu i ponekad završe i u grabi. Po tvojem oni koji završe u grabi ispada da su se cijelo vrijeme i vozili po toj grabi ! Eh ,koja si ti Budala !,za nepovjerovati !!

VL
OB
-obrisani-
10:28 31.07.2011.

31.07.2011. u 09:31h Toni50 je napisao/la: On je vozeći neprilagođenom brzinom motocikl prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim automobilom koji je u tom trenutku naišao. Kod nas se uvjek mulja laže taji podvaljiva.. Ovdje jasno vidljivo da se taj automobil kretao u suprotnom smijeru kako stoji na cesti... \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Srećom ,tu su tragovi koji jasno upućuju kako je vozać osobnog automobila propisno vozio po svojem traku

VL
OB
-obrisani-
10:32 31.07.2011.

31.07.2011. u 09:31h Toni50 je napisao/la: On je vozeći neprilagođenom brzinom motocikl prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim automobilom koji je u tom trenutku naišao. Kod nas se uvjek mulja laže taji podvaljiva.. Ovdje jasno vidljivo da se taj automobil kretao u suprotnom smijeru kako stoji na cesti... \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Prije 15 dana,vozač motocikla se zabio u stup Javne Rasvijete ( zvonimirova ) i na mjestu poginuo. TONI50 - što misliš,jel kriv Stup ili Prerijetki Zrak ?

VL
Avatar Mihac™
Mihac™
15:32 31.07.2011.

Na ovaj ćlanak, kao i na slične ćlanke mogu napisati samo nekoliko stvari koje se uvijek svode na isto. 1. Zamjeram adminu što ovakve teme daje na komentiranje, a brani nam da krešemo istinu o Bebiću ili o nekom drugomm kriminalcu. 2. Vozač sam motora i znam da su i vozači osobnih vozila vrlo bezobrazni i bahati, te također i be vide motocikl od telefoniranja mobitelom ili recimo ne čuju ga od preglasne muzike. 3. Motociklisti, a osobito oni mlađi su također prebahati i sve završava tako da su na kraju oni dobri i zdravi donatori organa. 4. Ako ne cjenite nečiji život, onda cijenite barem svoj jer imate samo jedan život. 5. Naše ceste uopće nisu za brzu vožnju. 6. Zlobnici koji se slade na tuđoj nesreći bolje da pogledaju sebe i svoj život.

VL
FA
fafica69
17:35 31.07.2011.

Pogledajte tragove kočenja iza auta i sve je jasno kojom je stranom auto vozio.poznajem tu cestu jer vozim često tuda pa sam se nagledao kamikaza i na motorima ali i u automobilima koji očito misle da im je to poligon za divljanje.žalosno je da ode još jedan mladi život a zbog čega?zbog malo brzine i nečije nepromišljenosti.

VL
Avatar Mihac™
Mihac™
18:06 31.07.2011.

Ovdje znamo samo ono što nam novinari pišu, no pošto znamo kako nam lažu dok nam pišu ( isto tako kao i za onog kamionđiju koji je zdrobio kombi što su napisali da nije kriv), ja ovdje vidim samo ove slike i na osnovu njih imam scoj zaključak koji može ali i ne mora biti točan. 1. Prometni znak s desne strane nam pokazuje da postoje tri prometne trake. 2. Šlep služba stoji pravilno usmjerena u svom prometnom traku. 3. Hirna stoji pravilno usmjerena u svom prometnom tralu. 4. Razbijeno vozilo stoji u pogrešnom smijeru. 5. Može li mi onda netko objasniti kako se to motociklist vozio u pogrešnom smjeru? 6. Moguće je da je motociklist izbjegavao ovog vozača koji je prešao na njegovu prometnu traku, jer je to jasno vidljivo, te je prešao na krajnju lijevu traku jer je i to vidljivo po oštećenjima vozila. 7. Da je bila velika brzina to je vidljivo svima nama, no posljedice velike brzine nisu sudar ako netko nekome ne prepriječi put, oduzme prednost ili ako jednostavno ne izleti s ceste. 8. Imam preveliku sumnju da je tu krivac motorist, no najlakše je krivnju svaliti na pokojnoga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.