Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praksa
Povratak na članak

U Italiji uzgoj medicinske konoplje preuzela vojska

U imunološkom zavodu postoji ideja da za domaće bolesnike kanabis uzgaja Imunološki zavod

Komentari 6

GE
gemist
22:06 09.10.2015.

Pripravak za bolesnu djecu kosta 1500 EUR?Kako i zasto pa to je obicna biljka ko kukuruz samo ju ne smijes saditi.Istrazite novinari kak su uopce dosli do te cifre jel se mozda i tu drzava okacila sa nekakvim ludim trosarinama?Imunoloski zavod bi to trzio,e pa ne moze,a zasto pa ne bi ja npr.imam zemlju i placal bum porez i sto onda? Imunoloski zavod je radio cjepiva,krvne pripravke i nek to dalje nastavi raditi,a ne ga unistiti i sad bi imao monopol na necem drugom,nis od toga

VL
GU
General_U
10:38 10.10.2015.

ako je nešto legalno onda to hoću imati u svom vrtu kao ružu, šljivu, trešnju...ovo je legalizirano samo za one koji nam inače deru kožu na sve moguće načine. dok oni koji žele ne budu imali pravo posaditi desetak biljaka za svoju uporabu neka ovi ne govore da je nešto legalno.

VL
DJ
djurex
11:08 10.10.2015.

Vidi cijena za obicnu biljku koja je bogom dani lijek?? Kako Vas nije sramota? Zasto je zabranjeno da bolesnici sami sebi sade lijek??

VL
OK
okus
07:59 10.10.2015.

Pa ovoj lopovskoj državi se " isplati" uvoz ko i za sve drugo.... Pinka, pinka ..... nenadmasna pinka. Ko hebe bolesne. Nek PLATE.

VL
Avatar d-ano
d-ano
21:49 09.10.2015.

nebi me cudilo da nas talijani u drogiranom stanju napadnu,,,,,,,,,,

VL
DU
Deleted user
21:41 09.10.2015.

Ne znam kako je danas ali nekad se JNA bavila sa svačim legalnim i nelegalnim od proizvodnje do šverca narkotika, cigareta,ukradene tehnike itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.