Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedostatak kreveta
Povratak na članak

U Indiji sterilizirali 106 žena pa ih ostavili na polju da se oporave

Indija ima više od 1,2 milijarde stanovnika, a sterilizacija žena jedna je od strategija vlade da bi se smanjio rast populacije

Komentari 4

BK
B Kosa
11:29 13.02.2013.

u SAD steriliziraju i muskarce poznavo sam covjeka poslije cetvoro djece steriliziro je se vjerujem da i kod nas rade sigurno

VL
PL
pletenica
12:48 13.02.2013.

tužna je i nepravdena obespravljenost i nezaštićenost žena u Indiji o kojoj čitamo gotovo svaki dan

VL
OB
-obrisani-
12:51 13.02.2013.

stvrano nehumano.... imam teoriju, po kojoj je raj nakon zivota a pakao za zivota

VL
ST
staro topoljanin
08:52 14.02.2013.

ja sam imao radnog kolegu u njemackoj,zena ga je natjerala poslije poroda jednog djeteta da se sterilizira,i kada je napravio sterilizaciju nakon godinu ga je ostavila.ozenio se sa drugom zenom,naravno i ona je htijela dijete,a on vise nije bio plodan pa ga je i ona ostavila. .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.