Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Referendumske inicijative
Povratak na članak

U ime obitelji poziva saborske zastupnike da odbace prijedlog Zakona o referendumu

Ivan Munjin kaže kako je prijedlog HDZ-ova zakona zapravo prijepis SDP-ova, kojemu se HDZ prije tri godine protivio i protiv kojeg je glasovao u Saboru

Komentari 7

DO
dom7
14:30 30.01.2019.

Dolaze izbori , pa narode ne biraj hdz ili sdp to su blizanci!

VL
GO
goran2hr
12:53 30.01.2019.

Ono, kada HDZ želi uvesti zakon kojega je predložio SDP, a u zajedničkom cilju konačnog ukidanja narodnih referenduma. Kako će to biti lijepa velika koalicija.

VL
OK
okolo
14:13 30.01.2019.

u ime obitelji, jedina udruga iza koje je narod

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:22 30.01.2019.

Ono, kad se neka udruga boji reci tko su joj donatori. Za donacije iz inostranstva kod Orbana bi zavrsili u zatvoru. A Narkickinu udrugu financiraju Anerikanci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.