Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE SEZONA GRADELA

U Hrvatskoj roštiljanje na balkonu nije zabranjeno, ali izazovete li zbog toga požar ili štetu, čeka vas teška kazna

Ilustracija
Damir Spehar/PIXSELL
12.04.2024.
u 08:44

U Njemačkoj je drukčije. Svojedobno je 75-godišnji Bavarac Heinz tužio susjeda koji je gotovo svaki dan roštiljao na terasi u prizemlju stambene zgrade. Nije mu, kazao je, smetao miris pečenih kobasica, nego dim koji se iz prizemlja dizao do njegova stana na drugom katu. Sud u Wolfratshausenu presudio je da stanar iz prizemlja nije kriv, no umirovljenik Heinz žalio se višem sudu u Münchenu i pobijedio

Komentara 8

PA
paranormal_
09:08 12.04.2024.

Nemojmo biti kao nijemci, nije tamo puno stvari idealno kako si ljudi zamišljaju pogotovo oko nekih prava, tamo izbjeglice i pripadnici raznih šarenih grupa mogu sve samo raditi ne moraju to morate vi za njih da oni mogu uživati. Da, ovo sa dimom je malo nezgodno što j je je, malo treba biti oprezan sa tim i da, za prvo navedene smo ki raj na zemlji zato i dolaze kod nas sve više živjeti.

JU
just4
09:02 12.04.2024.

Ja i susjed dok skupa roštiljamo, napijemo se i onda meso izgori niti ne probamo. samo nas ujutro nađu kako spavamo na travi

Avatar comandante
comandante
10:14 12.04.2024.

obzirom na strukturu stanovništva od 90-ih...čudno je da se ne roštilja i janjci vrte ispred HNK a ne na balkonima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije