Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolji od eu prosjeka

U Hrvatskoj je do kraja srpnja bilo 33,5 milijuna noćenja!

\'unu...zgb...14.01.2008. damir bajs u kabinetu drzavnog tajnika zdenka micica (jer svoj jos nema) snimio:boris scitar\'
Boris Ščitar/Pixsell
31.08.2011.
u 15:09

Bajs je u Virovitici najavio veća ulaganja Vlade i ministarstva u kontinentalni turizam

VIROVITICA - Ministar turizma Damir Bajs zadovoljan je turističkom sezonom – u prvih sedam mjeseci ove godine u Hrvatskoj je zabilježeno više od 33,5 milijuna noćenja, odnosno 6,3 posto više nego prethodne godine. 

– Ostvarujemo svoja dva velika cilja. Prvi je biti bolji od europskog prosjeka, a s ovim rezultatima to jesmo, već četvrtu godinu zaredom. Drugi je vratiti domaće goste u hrvatska odredišta – kazao je ministar Damir Bajs danas u Virovitici, gdje je darovao 500.000 kuna Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici. Ove godine u turizmu je zaposleno i 14 posto više djelatnika nego prošle godine, dodao je D. Bajs.

Naglasio je da je kontinentalni turizam, koji u ukupnim prihodima ostvarenim od turizma sudjeluje sa samo pet posto, segment u koji će ministarstvo i Vlada sve više ulagati.

Komentara 11

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:41 31.08.2011.

Hr proizvodnja je : Turizam

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:42 31.08.2011.

Za 5 godina u HR se oćekuje oko 500 miliona noćenja za samo jednu tur.sezonu

DR
drug
21:28 31.08.2011.

Ogroman drzavni aparat sa ptsp umirovljenicima sisa citav sistem tako da je nemoguce sniziti poreze i potaknuti proizvodnju... Jedina prednost je sto taj novac ipak ostaje u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije