Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

U frontalnom sudaru automobila kod Križevaca ozlijeđene tri osobe

nesreća
Tomislav Miletić/Pixsell
12.05.2012.
u 09:35

Tijekom obavljanja očevida, između 6.25 i 8.45 sati, policija je za sav promet zatvorila cestu.

Teška prometna dogodila se jutros oko 6 sati u mjestu Brckovčina nedaleko od Križevaca gdje je došlo do frontalnog sudara dvaju automobila.

Okolnosti nesreće još se istražuju pa se još uvijek ne zna je li netko od vozača bio pod utjecajem alkohola ili prebrzo vozio. U nesreći su stradale tri osobe, ali težina ozljeda također nije poznata.

Tijekom obavljanja očevida, između 6.25 i 8.45 sati, policija je za sav promet zatvorila cestu.

Komentara 5

Avatar tkozna
tkozna
11:43 12.05.2012.

Nekima je preskupo platiti stazu na Grobniku i ludirati se. No sada će vidjeti koliko je skupo ludiranje, sreća nema poginulih. Inaće tu dionicu pređem sa 70km na sat bez problema.Znam koliko je ogranićenje ali nije laž!

LE
legende
10:37 12.05.2012.

na tom mjestu se često događaju nesreće...kratka dionica između dva kontra zavoja...svaki malo preko crte i evo ih u frontalnom sudaru...nek se ljudi izvuku od ozljeda,a za pleh lako...ima limara

LE
legende
14:13 12.05.2012.

@tkozna...slažem se s tobom...tu svi doletimo sa 70-80...i može se proći bez problema,ali ovdje je očito vozač Honde prešao na lijevu stranu da bi lakše ušao u desni zavoj i bila je puno veća brzina...srećom samo ozljede i hrpa razbijenog lima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije