Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U luci u Mumbaiju

U eksploziji podmornice u Indiji mornari smrtno stradali

podmornica
Reuters/PIXSELL
14.08.2013.
u 09:19

Indijska televizija NDTV javlja kako je nakon snažne eksplozije električno-dizelsku podmornicu zahvatio požar

Indijska podmornica s oko 18 mornara eksplodirala je rano jutros u luci u Mumbaiju. Indijski ministar obrane A.K. Antony izjavio je kako žali za gubitkom mornara, potvrdivši tako kako su neki članovi posade smrtno stradali, javlja BBC.

Indijska televizija NDTV javlja kako je nakon snažne eksplozije električno-dizelsku podmornicu  zahvatio požar, a na nebu se pojavila golema vatrena kugla iznad doka na kojemu je bila usidrena. Vatrogasci su nakon četiri sata ugasili požar nakon kojeg je podmornica ostala djelomično uronjena u more.

Razlog eksplozije zasad je nepoznat, no kako donosi BBC, sumnja se da je riječ o nesretnom sllučaju te se isključuje mogućnost vanjskih čimbenika.

>> Eksplozija i požar izbrisali centar grada, troje poginulih

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije