Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

U eksploziji u Istanbulu ozlijeđeno petnaest policajaca

Eksplozija u Istanbulu
AFP/ PIXSELL
01.03.2012.
u 10:45

Šef istanbulske policije Huseyin Capkin kazao je da smatra kako je bomba koja je bila na motociklu aktivirana daljinskim upravljačem dok je prolazio pored autobusa

U eksploziji koja se dogodila autobusu koji je vozio pored sjedišta turske Stranke pravde i razvoja (AK) u Istanbulu ozlijeđeno je petnaest policajaca i jedan civil, piše Reuters.

Šef istanbulske policije Huseyin Capkin kazao je da smatra kako je bomba koja je bila na motociklu aktivirana daljinskim upravljačem dok je prolazio pored autobusa.

– Iako je od 21 policajca koji su bili u autobusu njih petnaest ozlijeđeno, nitko nije kritično – kazao je Capkin. Još nitko nije preuzeo odgovornost za napad.

Ključne riječi

Komentara 2

OR
orisis
22:27 01.03.2012.

Turska je utihnula svoj show s Palestincima

OB
-obrisani-
19:31 01.03.2012.

I u Turskoj počeli sve češće teroristički napadi. Jedni optužuju Kurde, drugi neku islamsku braću i tako dalje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije