Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spriječen u naumu

U dvostrukom podu mrtvačkih kola švercao 5490 kutija cigareta

šverc cigareta (1)
Foto: Carina
1/4
20.12.2010.
u 11:54

Vozač iz BiH kazneno je prijavljen zbog pokušaja ostvarivanja protupravne imovinske koristi od 283.410,27 kuna.

Čak 5490 kutija cigareta pronašli su, skrivenih u mrtvačkim kolima, djelatnici Carinske ispostave Županja - most i Carinarnice Vukovar u petak tijekom redovitih mjera carinskog nadzora pri ulasku u Republiku Hrvatsku.

Na upit carinskog službenika ima li što za prijaviti, vozač iz BiH niječno je odgovorio pa je, kako su izvijestili iz Carine, pregledano teretno motorno vozilo za prijevoz pokojnika bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka. Pronađeno je skrovište, a u njemu cigarete.

U dograđenom prostoru poda, koji se protezao cijelom dužinom vozila, nađeno je ukupno 109.800 komada cigareta, a vozač je kazneno prijavljen zbog pokušaja ostvarivanja protupravne imovinske koristi  od 283.410,27 kuna.

 

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
13:34 20.12.2010.

Ovo je dokaz kako možeš popušiti puno gadno ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije