Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo ili?

U Dubravi pronašli mrtvo tijelo, stanari danima osjećali smrad

dubrava leš (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
Autori: mrz/VLM, IČ/VLM
12.09.2012.
u 21:28

Neslužbeno doznajemo da je tijelo pronađeno u raspadnutom stanju što ukazuje da je tijelo tamo bilo nekoliko dana.

Mrtvo tijelo pronađeno je u srijedu poslijepodne u zagrebačkoj Dubravi. Tijelo je pronađeno u žbunju u Dubljevačkoj ulici. Policija zasad ne otkriva identitet žrtve, odnosno radi li se o muškarcu ili ženi. Također nije poznato je li u pitanju nasilna smrt ili prirodna smrt. Neslužbeno doznajemo da je tijelo pronađeno u raspadnutom stanju što ukazuje da je tijelo tamo bilo nekoliko dana. 

– Već danima se u ulici osjetio neki smrad. Mislili smo da je neka mačka. Tko bi pomislio da je riječ o čovjeku – u šoku su za 24sata ispričali stanari Dubljevičke ulice.

– Danas je nas nekoliko krenulo istraživati tu travu. Dečko koji je ušao u žbunje zaprepašteno je uskliknuo da je riječ o čovjeku. Odmah smo zvali policiju, prepričao je za 24sata susjed ispred čije kuće su našli čovjeka.

Komentara 8

JA
jako77
09:38 13.09.2012.

... Bijaše ondje neki čovjek koji je trpio od svoje bolesti trideset i osam godina. Kad ga Isus opazi gdje leži i kada dozna da je već dugo u tome stanju, kaže mu: "Želiš li ozdraviti?" Odgovori mu bolesnik: "Gospodine, nikoga nemam tko bi me uronio u kupalište kad se voda uzbiba. Dok ja stignem, drugi već prije mene siđe." (Iv 5, 5-7) čini se da ni ovaj pokojnik (komu neka je pokoj vječni), ni on nije imao 'čovjeka' - nije imao nikoga! - gdje to mi živimo? i kamo idemo?

DU
Deleted user
10:36 27.05.2015.

Tak ti je to. U milijunskom gradu si sam! Najbliže susjede ne poznaš, a kamoli one dalje! Možeš postati mumija, a da to nitko ne zna! Jako veliko otuđenje ljudi, nedruženja, veliki raskol u društvu nam je mapravila ova demokracija! Ruku na srce, ali prije sam od Frankopanske do Trga naišel na 10-tak poznatih, a danas niti jednoga! Ovi političari su napravili veći razdor u društvu nego rat!

NE
nezaposleni
22:36 12.09.2012.

Ma ne brinite, taj tu leži već nekoliko dana, pretragom njegovih đepova,nisam našao ni kune. Sigurno nije HDZovac jer oni su Prepuni Novca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije