Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika u školi

Dojava o postavljenoj bombi u Ekonomskoj školi opet bila lažna

dojava-novi
Arhivska fotografija
15.02.2010.
u 17:28

U prva dva slučaja policija je utvrdila da je bila riječ o lažnim dojavama, no počinitelj nije pronađen. U školu su poslani pirotehničari i pas tragač.

ZADAR - Već treći put u desetak dana zadarskoj policiji dojavljeno je da je u Ekonomsko-birotehničkoj školi na Boriku u Ulici Antuna Gustava Matoša postavljena bomba. Najnovija dojava zaprimljena je danas oko 16.40 sati, a i ovoga puta stigla je s telefonske govornice.

U školu su odmah poslani pirotehničari PU zadarske koji su uz pomoć psa tragača izvršili protueksplozijski pregled cijele zgrade u kojoj je osim Ekonomske i Hotelijersko-turistička škola. Ravnatelji i učenici napustili su zgradu za vrijeme pregleda, no ubrzo su se vratili jer policija nije našla nikakvu eksplozivnu napravu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nightshadow
nightshadow
20:54 15.02.2010.

Ofucana fora za odgodu testa... hehe

LU
luena
19:33 15.02.2010.

Neeeeee,opet o Zadru -zbivanjima u Zadru . (

OB
-obrisani-
19:59 15.02.2010.

da moš misliti što smo mi u zadru opaki doduše, hvala Bogu, još nismo imali slučajeve tipa onih ubijanja u Zagrebu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije