Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašna nesreća

U Crnoj Gori bus sletio u provaliju – 18 poginulih!

Autori: mf/VLM, irk/VLM
23.06.2013.
u 19:14

Prema neslužbenim informacijama, autobus je izašao iz tunela, probio zaštitnu ogradu na početku mosta s lijeve strane i sletio u provaliju na oko 30-40 metara od ceste

Na magistralnoj cesti Podgorica-Kolašin u Crnoj Gori, u provaliju je oko 17 sati sletio autobus i prema dosadašnjim podacima, poginulo je 18, a ozlijeđena je 28 osoba, javljaju crnogorske Vijesti..

Sedam putnika je u teškom stanju i bore se za život.

Autobus je sletio u kanjon rijeke Morače, provaliju duboku 40 metara, ali nije pao u rijeku jer se prije zaustavio. Crnogorski portali doznaju da je, prema neslužbenim informacijama, autobus izašao iz tunela, probio zaštitnu ogradu na početku mosta s lijeve strane i sletio u provaliju na oko 30-40 metra od ceste.

Nakon prve informacije iz uprave tamošnje policije da se radio o autobusu ukrajinskih registracija, iz vrha crnogorskog MUP-a 'Vijestima' je priopćeno da je riječ o autobusu rumunjskih registarskih oznaka koji je u Crnu Goru na graničnom prijelazu Dobrakovo ušao oko 15 sati. Crnogorski MUP također je izvijestio da se u autobusu nalazilo 47 putnika.

>> Na autocesti Zagreb-Rijeka zapalio se autobus sa 40 turista

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije