Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podlegao ozljedama

U bolnici preminuo putnik iz teške nesreće na Istarskom ipsilonu

U prometnoj nesreći poginula jedna osoba, dvoje teško ozlijeđenih
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/11
09.06.2020.
u 10:33

Nesreću je skrivio 26-godišnjak s područja Žminja koji je imao 0,64 promila alkohola u krvi

Nakon što je u nedjelju u teškoj prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu poginuo poznati pulski taksist (64), policija je objavila kako je jučer od posljedica nesreće preminuo i putnik iz istog vozila, 60-godišnji austrijski državljanin.

Do nesreće je došlo kada je vozač Toyote RAV4 pulske registracije, 26-godišnjak s područja Žminja koji je bio pod utjecajem 0,64 promila, krećući se iz smjera Tunela Učke prema Pazinu, iz neutvrđenih razloga skrenuo lijevo na suprotnu stranu kolnika gdje se sudario s automobilom Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Pazina upravljao 64-godišnji taksist.

– Ovo je šesta osoba koja je smrtno stradala na istarskim prometnicama ove godine, jedna više nego u istom razdoblju prošle godine. Policijska uprava istarska će u narednom razdoblju pojačati aktivnosti u cilju smanjenja prometnih nesreća i stradavanja osoba, no povoljno stanje sigurnosti u cestovnom prometu ne može se osigurati samo pojačanim angažmanom policije, već i građani moraju biti svjesni važnosti poštivanja prometnih propisa. Dovoljna je sekunda neopreznosti da zbog nepridržavanja prometnih pravila ugrozite vlastiti život ili život neke druge osobe – priopćila je PU istarska.

U prometnoj nesreći poginula jedna osoba, dvoje teško ozlijeđenih
1/22

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije