Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Bijelu kuću se od Reaganove administracije upadalo 91 put!

bijelakuca1
Facebook
08.12.2009.
u 20:03

Interni dokument američke Tajne službe nedavno objavljen u Washington Postu pokazuje da su uljezi česti gosti u rezidenciji američkog predsjednika.

Interni dokument američke Tajne službe pokazuje da je prošlomjesečni neovlašteni ulaz bračnog para Salahi u Bijelu kuću samo jedan od cijelog niza upada mimo osiguranja koji su se dogodili u posljednjih 30 godina. Čak 91 incident neovlaštenog ulaza u rezidenciju američkog predsjednika zabilježen je od 1980. godine kada je ured držao predsjednik Ronald Reagan.

Upadi u kompleks Bijele kuće vršeni su na razne načine, od preskakanja preko ograde do ulaza "na blef" kao što su na prošlomjesečnu večeru došli Tareq i Michaele Salahi. Neimenovani dužnosnik Tajne službe za Washington Post je izjavio da većina uljeza ni u jednom trenutku nije dospjela do američkog predsjednika.

Komentara 2

DE
demokršćanin
21:48 08.12.2009.

JAKO OSIGURANJE! Djelotvornost tajnih službi i osiguranja pokazali su Amerikanci i 11.rujna .Nije čudo da im se događaju ovakvi upadi i u Bijelu kuću .

BU
bubaclex
07:21 09.12.2009.

i sad cijeli svijet mora strepiti jer je moguće ući neovlašteno u Bijelu kuću. svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije