Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi napad
Povratak na članak

U Beogradu pretučen novinar Teofil Pančić

Pančića su na očigled putnika u autobusu izudarala dva muškarca metalnom polugom

Komentari 9

ST
standup
01:13 26.07.2010.

po sliki san pomislja, da su pretukli Boru-córbu..

VL
OB
-obrisani-
14:56 25.07.2010.

Yap! I onda mi netko tu pametuje kako je u Srbiji sigurno i da se nikog ne dira i nije bitno tko si i što si! Ako ovako prolaze poznati novinari u sred Beograda onda što da očekuje običan čovjek!

VL
SA
sandrina
15:37 25.07.2010.

...čovek ih isprovocirao ekavicom....

VL
GO
golo
16:10 25.07.2010.

vrlo dobro, tako treba da se i nastavi, josipovic i mesic ne bi bili pretuceni

VL
IB
Irina_Brankovic
16:16 25.07.2010.

Utanjila sredstva iz stranih donacija pa pokušavaju da se predstave kao ugroženi, jer kad su ugroženi eto para. Namešteno kao i ono sa Anastasijevićem kome su sjeb*** roletnu i muškatle na prozoru a on kukao danima kako su hteli daa ga ubiju. Ti iz Vremena su teški prevaranti, još samo neko da \'\'prebije\'\' Vasića. Prevaranti koj se sprdaju sa novinarima koji su ubijeni, Ćuruvijom i Pantićem.

VL
MA
mališa
16:47 25.07.2010.

Irina Meni se čini da je tebi nešto u glavi namešteno, da ne kažem sjeb***.

VL
PO
poirot
23:05 25.07.2010.

Čovek je potpuni frustrirani idiot. Neću da idealizujem Beograd da čoveku baš ništa ne može da se desi ali kada su u pitanju ovi iz Vremena, tu je svaka opcija moguća i mislim da ne prezaju ni od kakve prljave rabote. Izgleda kao da su naručene batine, ali zar napadači nemaju gde da ga sačekaju nego to rade pred silnim svedocima u autobusu? Ko zna o kakvim se privatno-poslovnim kombinacijama radi i kome je trebala ova predstava.

VL
OB
-obrisani-
11:18 27.07.2010.

U ovoj vesti, i to ne samo ovde u VL nego ni u drugim medijima koji je prenose, ne mo\\e se videti da napad nije uspeo. Doima se da su neka dva tipa ušla u autobus i uradili ono što su nameravali, to jest pretukli Teofila metalnim šipkama. E sad, kad neko bude pretučen metalnim šipkama on to obično ne preživi a ako ima sreće da preživi ostane doživotni invalid. Teofil, međutim, debeo i veseo pa se sama po sebi nameće sumnja u autentičnog ovog napada. pogtovo što se povezuje sa napadom na onog novinara što je bio svedok u procesu protiv Miloševića, kojem su kao podmetnuli bombu, ali tako da garantovano niko ne može stradati.

VL
MR
mrvecdam
02:34 28.07.2010.

teofil je placeni prasac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.