Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masovna evakuacija

U B. Airesu eksplodirao spremnik s kemikalijama, u tijeku evakuacija

buenos eksplozija
UnivisionNews, Twitte
06.12.2012.
u 15:59

Prema prvim podacima, u spremniku su se nalazili ili živa ili pesticidi, no neki lokalni dužnosnici vjeruju da je u njima bio "niskotoksični" otpad

U tijeku je masovna evakuacija u Buenos Airesu u Argentini nakon što je eksplodirao spremnik s kemikalijama, prenosi RT. Prema prvim podacima, u spremniku su se nalazili ili živa ili pesticidi, no neki lokalni dužnosnici vjeruju da je u njima bio "niskotoksični" otpad. Iznad grada vidi se veliki oblak dima, a promet je u kaosu.

Eksplozija je ujutro oko 9 sati po lokalnom vremenu snažno odjeknula gradskom lukom zbog čega su neki zrakoplovi odgodili polijetanje, a i podzemna željeznica  prestala je voziti na nekim relacijama.

Evakuirano je područje u blizini gradske luke, a ostalima su tamošnje vlasti savjetovale da ostanu u zatvorenom prostoru, da zatvore prozore i isključe klima-uređaje. Neki su se požalili na poteškoće pri disanju i peckanje u očima.

Komentara 3

BA
baskoma
16:31 06.12.2012.

smak svijeta?

QA
qaqsaqer
18:41 06.12.2012.

Sto ce na sve ovo reci "princ"charles i njegov taticai i njihova igracka Al Gore?

M3
mika 390
18:05 06.12.2012.

A kaj je sa životinjama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije