Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKI NA OBARAČU
Povratak na članak

U Alepu jedva dočekali kraj primirja da opet zarate

Žestoki sukobi vladine vojske i pobunjenika zabilježeni su u nekoliko četvrti duž linije fronte u podijeljenom gradu

Komentari 12

ST
stomugromova
07:52 23.10.2016.

Nastavlja se medijski terror građana RH u kojem učestvuje državna medijska agenija HINA.Taj rothschildov sirijski opesrvatoriji za tzv. ljudska prava je sprdačina od izvora sa kojim trujete građane EU prenoseći te iskrivljene slačine. "Snage sirijskog režima i pobunjenika" !! Teroristiti glavosjeci ,uvezeni iz cijelog svijeta ,po planu velikog sotone su pobunjenici '!

VL
GV
golub Vaso
09:42 23.10.2016.

pobunjenici ne postoje, postoje samo teroristička koalicija kojoj pripadaju i ovakvi mediji ako teroriste al kaide zovu pobunjenici

VL
Avatar lvan12
lvan12
23:47 22.10.2016.

Nije režim nego vlast, legalno izabrana na izborima 03/06/2014 i nisu pobunjenici već teroristi... Stvarno neznam od kada je al-qaida prestala biti teoriristička organizacija!? Pa zbog nje je SAD je pokrenuo "rat protiv terorizma", da bi ih vi sada nazvali pobunjenici!?

VL
MX
Mister X
00:19 23.10.2016.

Moraju tako pisati to se zove demokracija ! Kada slušaš sve što ti se naredi ili napiše iz centra moći... Ljepi je posao nikome se ne zamijeraš svi moraju isto pisati da je neprijatelj i zlo Putin i bez brige spavaš !

VL
Avatar oxi
oxi
14:36 23.10.2016.

Ajmo ekipa, oslobađajte Alepo. Kako stvari stoje ameri će glavosječama iz Mosula osigurati slobodan prolaz do Sirije i dalje do Deir ez-Zora, gdje junaci Sirije već 4 godine odbijaju napade najgorih izroda ljudskog roda. Završite Alepo pa preko Palmire podići opsadu Deira.

VL
DU
dukidudoje
02:36 23.10.2016.

david vs golijat,jedni imaju ruske zrakoplove drugi nemaju nikakve

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.