Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija Bosfor
Povratak na članak

Razbijena grupa koja je krijumčarila osobe iz BiH u Hrvatsku i druge zemlje EU

Sve uhićene osobe su 22. ožujka 2017. godine dovedene pritvorskom nadzorniku PU zagrebačke, dok je kaznena prijava dostavljena Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Komentari 2

AA
aaagotal
17:18 23.03.2017.

Što reći, nego bravo dečki, svaka Vam čast!

VL
DU
Deleted user
10:14 24.03.2017.

opet jarani operiraju po hrvatskoj tu bi se trebao aganzirat sudstvo i da ih kazni primjereno kako drugima vise nebi palo na pamet da se upuste u kriminalne radnje po hrvatskoj upravo za primjer ,i sada ih smjestite u lepoglavu jer dolaze proljetni radovi da se dokazu u proizvodnji a ne da spavaju i hrane se na teret poreznih obveznika u pansion remetinec ,napominjem da se u eu dani provedeni u zatvoru placaju a ne djabaleske ko kodnas

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.