Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKOVCI

U 35. minuti utakmice srušio se i umro unatoč brzoj intervenciji

goran tunjić (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/4
03.05.2010.
u 09:46

Goranu Tunjiću (32) iz Vinkovaca, obrambenom nogometašu NK Mladost iz Vođinaca, pozlilo je tijekom utakmice s Hrvatskim Sokolom.

VINKOVCI – Goranu Tunjiću (32) iz Vinkovaca, obrambenom nogometašu NK Mladosti iz Vođinaca, pozlilo je na utakmici koju je njegov klub u nedjelju igrao u Mirkovcima s Hrvatskim sokolom te je, unatoč brzoj intervenciji liječnika, ubrzo umro u vinkovačkoj bolnici.

Samo se srušio
– Igrali smo 35 minuta kada smo zapazili da se Tunjić, koji inače igra zadnjeg čovjeka obrane, jednostavno srušio. Odmah smo potrčali do njega, a tu su bili i fizioterapeuti obaju klubova, davali su mu umjetno disanje i masažu srca, ali nisu ga uspjeli oživiti. U oživljavanju i masaži pomagao je i njegov šogor koji igra za protivničku momčad. Pozvana je hitna koja je došla vrlo brzo, za desetak minuta. Liječnici su ga pokušavali oživiti, ali brzo su ga unijeli u vozilo i odvezli u vinkovačku Opću bolnicu. Vjerojatno su odmah vidjeli da na terenu ne mogu ništa učiniti. Tunjić je u našem klubu posljednjih četiri ili pet mjeseci i trebao je odigrati ovu polusezonu za naš klub koji se bori u županijskoj nogometnoj ligi – kaže Vjekoslav Penava, predsjednik HNK Mladost Vođinci.

Nije se žalio
Dodaje kako se Tunjić nikada nije žalio na zdravstvene tegobe te su upravo zato svi u klubu, navijači i njegovi prijatelji i poznanici šokirani. Bio je oženjen, ali nije imao djece, a radio je u trgovini Gorenje u Vinkovcima.

– Ne mogu doći k sebi i prihvatiti da Goran više neće doći na posao i biti među nama.

Koliko je puta nekoga od nas zamijenio kada bismo morali što obaviti. Bio je ljubazan i prema kolegama i prema kupcima. Živio je sportski i nikada se nije žalio na tegobe sa srcem, ali jest na glavobolje i često sam mu davala tablete protiv bolova – kaže Vesna Amidžić, kolegica s posla u trgovini Gorenje u Lapovcima, vinkovačkoj četvrti gdje je Tunjić odrastao, školovao se, živio i radio.

Komentara 2

FR
Fredex
15:19 03.05.2010.

Posljednji pozdrav Goranu, prijatelju i susjedu, nedostajati ćeš nam, neka ti laka hrvatska zemlja. J.Š.

DA
Damien
08:14 06.05.2010.

Dragi Gorane, neka ti je laka tvoja Slavonska zemlja! Počivao u miru. Žao mi je što se više nećemo vidjeti a baš sam planirao navratiti kod tebe i Vesne ovaj mjesec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije