Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odrekao se žena

U 122. godini umro najstariji čovjek na svijetu

Magomed Labazanov
Screenshot (YouTube)
12.09.2012.
u 21:21

Svoj 118. rođendan najstariji čovjek na svijetu proslavio je plešući tradicionalni kavkaški ples, a kako nije imao rodni list nikada nije službeno proglašen najstarijim čovjekom na svijetu

Rus Magomed Labazanov (122), kojega se smatra najstarijim čovjekom na svijetu, umro je u Dagestanu. Labazanov je tvrdio kako se rodio prije nego li je posljednji ruski car Nikolaj Romanov II. zasjeo na prijestolje 1890. godine, ženio se dva puta, od prve žene se rastao jer mu nije mogla roditi djecu, a u vrijeme smrti imao je 18 unučadi i 20 praunučadi.

Za svoj dugi život, tvrdio je nedugo prije smrti, bio je zahvalan apstinenciji od alkohola, duhana i žena, a radni vijek proveo je u pilani. Njegova prehrana, prenosi Inquisitr, sastojala se od mliječnih proizvoda, voća, kukuruza, povrća, surutke i češnjaka.

Svoj 118. rođendan najstariji čovjek na svijetu proslavio je plešući tradicionalni kavkaški ples, a kako nije imao rodni list nikada nije službeno proglašen najstarijim čovjekom na svijetu niti uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda.

>>Je li Kineskinja Luo, kojoj je 127 godina, najstarija žena na svijetu?

Komentara 8

CH
chemica
22:37 12.09.2012.

Prije će biti da su se razbježale što dalje od njega, tamo nekad davno, za vrijeme vladavine druga Staljina. Seksualna privlačnost mu je trokirala još s likvidacijom Romanovih.

FR
friški
06:48 13.09.2012.

Zašto je onda uopće živio tako dugo kad se odrekao svega najboljeg?

MA
master
22:22 12.09.2012.

Deada i da je htio u zadhjih 50 god nije mogao pa tako da mu zene nisu bile potrebne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije