Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Britanija
Povratak na članak

Twitterom protiv islamističke propagande

Više ne žele samo promatrati kako teroristi Islamske države zloupotrebljavaju njihovu religiju te se jasno i javno ograđuju od samoproglašenoga kalifata.

Komentari 3

MX
Mister X
18:14 15.12.2014.

Bjedno je to da to moraju činiti javno da se ograđuju od tuđih zločina .. Dokaz primitivnosti ljudskog roda ! Kako da se ja javno ograđujem od zakona i postupaka vladajulih u državi i da javno ističem da ih osuđujem ... Vidjeli smo branitellje kako to nastoje učiniti i koja korist ? Ne mjenja se ništa znači eeeeee..

VL
BJ
bijeda-jad
14:31 15.12.2014.

To je lijepo od njih al premalo/oni nasilje siju i samo na takav način se snima moraju obračunati / samo dobre batine pomaze a onda deportacija u zemlje odakle su i porijeklom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.